مشاوره حقوقی رایگان - دخالت های پدرزنم تو زندگی شخصی

سلام میخواستم بدونم ایا میشه از پدرزنم و مادرزنم ب خاطردخالت هایی که توزندگی من میکنن شکایت کنم یا نه.واینکه ما اول رفتیم خونه پدر خانومم الان منو از اونجا بیرون کردن ولی کلی لوازم شخصی دارم و جهزیه همش ماله خودمه میتونم الان وسایل شخصی خودمو ازنجا بگیرم یا نه تابعدا شکایت کنم که لوازم خونه رو بگیرم.سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید
نسبت به دخالت خیر مگر تحت شرایطی خاص