مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام و عرض ادب من با خانمم اختلاف داریم کوچک ترین حرفی که به وجود میاد زنگ میزنه به خواهرش خواهرش از خانمم حمایت میکنه عوض اینکه نصیحت کنه حق و به خانمم میده به حرف خواهرش بیشتر گوش میکنه تا من خواهرش به من توهین هم کرده ذهن کجی خانمم هیچ گونه به خواهرش چیزی نمیگه یعنی از من حمایت نمیکنه میخوام بدونم آیا من میتوانم شکایت کنم و حق دخالت داره با سپاس

پاسخ ها :

شکایت از خانواده همسر برای دخالت شکایت از خواهر زن برای دخالت دخالت در زندگی