مشاوره حقوقی رایگان - هدیه به همسر

باسلام،
شوهرم میخوادیک واحد مسکونی رو به من هدیه بده،ببین خودمون و به صورت دستی میخوایم یک قولنامه بنویسیم،این قولنامه باید به چه صورتی نوشته بشه،چه مواردی باید ذکر بشه، که شوهرم نتونه بعدا اونو ازم پس بگیره و در دادگاه قابل قبول باشه؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هدیه قابل رجوع می باشد بهتر است صلح گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به هدف شما دارد
بهتر در قالب صلح باشد متن آن را یک وکیل دادگستری تنظیم کند
حتی المقدور رسمی باشد
موضوع شما تخصصی است باید در نگارش دقت شودع

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و سند را به نام خود انتقال دهید و قید کنید که بابت مهریه به شما داده شده .
اگر ملک سند ندارد می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید و در قسمت ثمن معامله بنویسید بابت مهریه به شما انتقال داده شده .
اگر نمی خواهید به عنوان مهریه باشد به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و صلحنامه تنظیم کنید و اگر ملک سند رسمی ندارد می توانید بین خودتان صلحنامه تنظیم کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر خانه دارای سند مالکیت است شما باید در دفترخانه اسناد رسمی ،
صلح نامه رسمی تنظیم نمایید

و شما میتوانید در آژانس املاک مبایعه‌نامه عادی با ذکر ثمن معامله و با ذکر تمام شرایط ‌تنطیم نمایید و باید کد رهگیری اخذ نمایید
و