مشاوره حقوقی رایگان - هبه ملک به همسر

من دوتا از اتاق ها رابه زن اولم هبه کرده ام که تا زنده است در ان زندگی کند و الان میتوانم کل حیاط و خانه ها را بفروشم؟ ایا بعد از فروش او میتواند در حیاط زندگی کند؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ایا میشود باطل کرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید بفروشید و در مورد استفاده ایشون هم نیاز به بررسی دقدق سند وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید ابتدا از قرارداد هبه رجوع نمایید
و باید اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایط خاصی ، قرارداد هبه قابل رجوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

وقتی هبه کردید دیگه مال شما نیست و نمی توانید بفروشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت هبه خیر مگر تحت شرایطی از آن رجوع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر از هبه رجوع نکنید نمیتوانید بفروشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
وقتی ملکی را هبه کرده اید نمی توانید آن را مجددا بفروش برسانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موضوع دقیقا مشخص باشد
موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد هبه قابل رجوع است پدر اینصورت شما میتوانید بفروشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هبه از عقود لازم است مگر به حکم دادگاه ان را پس بگیری و یا بدون دو اتاق بفروشی

یک وکیل :

با سلام
در وهله اول سوال ابهام دارد و توضیحات بیشتری را میطلبد اما در صورت هبه کردن مالی نمیتوان ان را فروخت مگر قبل از ان در صورت امکان رجوع از هبه رجوع کرد و حکم دادگاه مبنی بر این وضوع را کسب کرده باشید

یک وکیل :

با سلام
در وهله اول سوال ابهام دارد و نیازمند توضیحات بیشتری است اما به صورت کلی زمانی که مالی هبه شود نمیتوان ان را فروخت مگر از هبه رجوع کنید و حکم دادگاه صالح را در این مورد کسب کرده باشید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
هبه قابل رجوع می باشد مگر در مواردی
هبه زوج به زوجه قابل رجوع میباشداما اگر هبه بصورت معوض باشد وعوض هم داده شده باشد حتی اگر عوض یک شاخه نبات باشد هبه قابل رجوع نمی باشد.
وفروش خانه بعبارتی رجوع عملی از هبه میباشدومبتواند باخریدار توافقاتی نموده مبنی بر سکونت زوجه برای مدتی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر هبه بوده می توانید ملک را بفروشید و دیگر نمی تواند در آن متزل سکونت نماید

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

با سلام هبه به همسر قابل رجوع است
ولی اگر در قالب صلح عمری باشدنمی تواند اقدام به بیرون کردن وی از منزل کند

حسن شریفی فرد

جناب آقای حسن شریفی فرد :

بله همسر میتواند از هبه رجوع کند

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، بخشی از ملک را که هبه میکنید باید مجزا از قسمت موهوبه باشد ، به نحوی که تفکیک قسمتها از یکدیگر ممکن باشد .

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

باسلام و وقت بخیر
با عنایت به اینکه قسمتی از خانه خود را هبه نموده اید , امکان فروش آن وجود ندارد , لیکن میتوانید اول دادخواست رجوع از هبه را داده و از هبه خود رجوع نمایید , سپس اقدام به فروش ملک نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید قرارداد فیمابین شما به دقت بررسی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فروش ملک یعنی رجوع از هبه و دیگر زوجه حق سکونت در آن را ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فروش ملک رجوع از هبه محسوب می شود

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،چنانچه ملک دارای سند یا قولنامه واحد است پس از فروش به تملک خریدار درامده وهمسر اول شما قادر به زندگی در اتاقها نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی دقدق سند وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید بفروشید و ایشان نمی توانند در آن زندگی کنند