مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن 3 دونگ آپارتمان به نام همسر

با سلام و احترام ،
1- می خواهم 3 دونگ آپارتمان را به نام همسرم بزنم و پولی نیز قرار نیست از این بابت از ایشان دریافت کنم ( یعنی قصدم جنبه مالی و یا فروش نیست ) در محضر اسناد رسمی اینکار چه نامیده می شود ؟
2- آیا عنوان این اقدام ثبت سند هبه غیر منقول است ؟
3- با توجه به مصوبه جدید قانون مالیات بر نقل و انتقال ، آیا برای اینکار باید مالیات بپردازم ؟ هزینه مالیات انتقال در اقدام بالا به چه میزان است ؟
4- آیا می توان به نام زدن 3 دونگ آپارتمان را تحت عنوان " معادل بخشی از مهریه " ( که مهریه بر اساس سکه بوده است ) انجام داد؟
با تشکر و سپاس از مشاوران و وکلای محترم و خبره سایت دادراه.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله بابت پرداخت مهریه انتقال دهید در صورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله هبه است در دفترخانه با راهنمایی و مشورت سردفتر سند تنظیم گردد.در قبال ....مهریه دین زوج نسبت به ...سکه ابراء میگردد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در قالب بیع واگذار کنید و ثمن را مقداری از سکه های سند نکاح به شماره ..... قرار دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دفاتر اسناد رسمی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما میتوانید در قالب عقد صلح یا هبه قرارداد را تنظیم نمایید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

هبه هستش.
میتوانید صلح کنید در ازای بخشی از مهریه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هبه بلاعوض است . اما اگر بابت مهریه باشد در سند تنظیمی قید کنید بابت مهریه انتقال داده میشود. و در مورد هزینه ها باید با دفترخانه در میان بگذارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اینکار را نکنیدولی اگر کردید در قبال ان اقرارنامه مبنی بر اب ا ذمه خود از معادل نهریه را محضری بگیرید