مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پول به نرخ روز

سلام شخصی به اینجانب سال 99 گوشی موبایل فروخته اما به دلیل کلاهبرداری نتوانست گوشی را تحویل دهد... ودر دادگاه به مبلغ 10 میلون و حبس محکوم شد.....وخود محکوم علیه فراری .....
((((اما قیمت همان گوشی الان بالای 70 میلیونه من چطور میتونم دوباره شکایت کنم که به نرخ روز پول گوشی رو بگیرم وهزینه های دادرسی رو....

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از شما پول کلاهبرداری شده است نه گوشی پس همان پول گوشی را صرفا میتونید بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از تاریخ مطالبه وجه آن گوشی به شما خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

متوانید مطالبه تاخیر تادیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به صورت حقوقی دادخواست مطالبه وجه دهید با احتساب خسارات تاخیر تادیه لغایت اجرای حکم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا شخص محکوم علیه را که فراری است جلب نمایید که دست شما به ایشان برسد سپس می‌توانید بابت خسارت تاخیر شکایت نماید الان شکایت مجدد حداقل برایشان چند میلیون هزینه دادرسی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و