مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام بعد از مرگ پدر شوهرم همسر من که با مادرش زندگی میکرد روی زمین کشاورزی پدری کار میکرد و یک باغ و چاه عمیق و...روی زمین ایجاد کرد ولی بعد از مدتی ملک را فروخت و هیچ یک از ورثه اعتراض به فروش نکردند پول ملک را بین ورثه تقسیم کرد اما ورثه آن را به همسرم بخشیدند و قرارداد بستند که هیچ ادعایی ندارند الان پشیمان شدند و ادعا ارث دارند آیا می توانند رجوع کنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده در حال حاضر نمی توانند ادعایی داشته باشند و طرح دعوی به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی خاص امکان رجوع از هبه وجود خواهد داشت اگر