مشاوره حقوقی رایگان - آیا مادرم می تواند ارثیه بخشیده شده به برادرش را پس بگیرد ؟

مادر م 20 سال پیش سهم ارث مادری خود را به برادرش بخشید اما در آن زمان سهم ارث مادربزرگم مشخص نبود (چون مادربزرگم که 40 سال پیش فوت کرد ارث خود را بین خواهرانش تقسیم نکرده بود ) بعد از چند سالی که مادرم ارث را بخشید دایی ام ارث مادری خود را تحویل گرفت و الان ما که وارثان مادرمان هستیم اعتراض داریم آیا می توانیم ارثیه مادرمان را پس بگیریم . الان مادر و دایی در قید حیات هستند.

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
با وجود شرائطی ازجمله چنانچه بخشش مکتوب نباشد و تغییر و تحول و یا فروش انجام نشده باشد و ... سهم الارث مادر بوسیله فرزندانش قابل مطالبه هست