مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی درباره سوال

باسلام بنده خانه ای را اجاره کردم شب عید برای مسافرت رفتم و وقتی آمدم روز 1عید دیدم مسافر نوروزی در خانه من هستن فیلم گرفتم شاهدم دارم الان باید چکار کنم وسوال کردم از مسافر گفت صاحب خانه رفته از سر چهاراه مسافر نوروزی آورده در منزل که لوازم خانه من بوده ممنونم تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به موجب ماده یک قانون راجع به انتقال و اجاره مال غیر مصوب فروردین 1308 کسی که مال غیر را با علم به اینکه مال غیر است، به نحوی از انحاء عینا یا منفعتا بدون مجوز قانونی به دیگری منتقل کند، کلاهبردار محسوب و به مجازات کلاهبرداری محکوم می گردد