مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسان و مدت زمانی که میتوان اعتراض کرد؟

با سلام و احترام
بنده با یک دوچرخه سوار تصادف کردم که فوت شدن اولین کارشناس در کروکی دوطرف رو 50% مقصر اعلام کرده 50% بنده بعلت سرعت بالا و عدم کنترل خودرو و 50% مرحوم بعلت گردش و انحراف کامل به چپ اعلام کرده و در کروکی کشیدده شده نوشته راننده مقصر راننده دوچرخه سوار است.
خانواده محروم اعتراض کردن که پرونده بره کارشناس3نفره سوال بنده اینجاست بعد از نظر کارشناسان سه نفره چه مدت وقت داریم که اعتراض نمائیم؟
با توجه به توضیحات و نظر کارشناس اول بنظر شما نظر کارشناسان سه نفره چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا کارشناس 9 نفره هریک از شما حق دارید اعتراض کنید