مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط بدهی

با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت تمام زحمت های وکلایی محترم، من ضامن 20میلیون هستم اگه تمام شرایط اعسار رو داشته باشم، با توجه به نداشتن خانه، مغازه، ماشین و...و اینکه مستاجر و بیمار هستم ماهیانه یک میلیون و چارصدوظیفه بگیر هستم و 700 تومن هزینه ی دارو ميدم قاضی در چنین مواردی چگونه قسط بندی میکند

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام در دعوای اعسار بیشتر از وضعیت شما نحوه طرح دعوا و استعلام های به عمل آمده و همچنین شهادت شهود دارای اهمیت می باشد.زیرا در صورت عدم کامل نبودن استعلام ها و یا نقص در شهادت شهود، دعوای اعسار شما رد خواهد شد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مدارک هزینه داروبامعرفی دوشاهدبه دادگاه تقدیم کنید انشاالله قبول خواهدکرد.موفق باشید