مشاوره حقوقی رایگان - میخوام یکطرفه طلاق بگیرم

سلام من پارسال عقد کردم و امسال میخوام مهریه مو بگیرم مهریه من عندالمطالبه هست 100 سکه تمام هست و اینکه همسرم وضع مالی خوبی نداره یعنی سر سوزنی نداره که به اسمش باشه
بعد مهریه مو چجوری میتونم بگیرم
اگه قسط بندی کنن چجوری میشه ماهی چقدر میشه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود ولی در ارتباط با مهریه بهتر است بگوییم که مهریه حق زن و هر زمان می‌تواند آن را مطالبه کند اینکه مالی ندارد نیاز به اثبات دارد و با توجه به درآمد همسر شما مهریه شما قسط بندی میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کارمند است و فرزند ندارید تا یک سوم از حقوقش قابل توقیف است . در غیر این صورت شما باید از ان شخص مالی معرفی کنید تا قابل توقیف باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ابتدا شوهرتون محکوم میشه به پرداخت کل مهریه واگه دادخواست اعسار بده وپذیرفته بشه اقساطی میکنن اینکه اقساط چقدر باشه بستگی به شوهرتون وشهود داره.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر اقساط مهریه در سال یک سکه تعیین می شود.
برای طلاق باید دلیل داشته باشید و اگر بدون دلیل دادخواست بدهید دادخواست شما رد می شود.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و اگر قصد ادامه زندگی مشترک ندارید دادخواست طلاق توافقی بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه خود را مطالبه نمایید
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما کمی مبهم است بحث طلاق گرفتن با بحث مطالبه مهریه متفاوت است طلاق بحث غیر مالی و بحث دیگر مالی می باشد که هر کدام از آنها بحث طولانی را می طلبد که می‌توانید در این خصوص تماس داشته باشید یا از خدمات مشاوره ای سایت ساده نمایید اما چیزی که دارای اهمیت است شما میتوانید مهریه خود را مطالبه نماید نفقه و حقوق مالی خود را مطالبه کنید و در خصوص طلاق نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق اجرای ثبت پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید

در صورت صدور ‌حکم اعسار زوج ، مهریه اقساط خواهد شد