مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید در دوران عقد خانومم منو ترک کرد الان هشت ماه نامزدیم من سه ماه با خانومم رابطه خوبی داشتیم الان من بهش اظهارنامه فرستادم اونم به من تمکین فرستاد برو خونه اجاره کن من بیام سره زندگی منم جوابه تمکینشو دادم گفتم خونه اجاره کردم الانم نمیاد سره زندگی سه ماهم از جیبم کرایه میدم واسه خونه الکی الانم به نفقه شکایت کرده سه میلیون از طرف کارشناس اومده خودشم باکره نیست از دادگاهم ترک انفاق بهم فرستاده بودن رفتم دادگاه از اجاره نامه و تمکینم کپی گرفتن ایا واسش نفقه تعلق میگیره نمیاد سره زندگی یانه.

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه حق زوجه است اگر زندگی تان را دوست دارید باید نفقه او را بدهید