مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

با سلام
من وهمسرم حدود 2 سال پیش با پیشنهاد همسرم تصمیم به طلاق گرفتیم که با مراجعه به دفترخونه و وکالت حق طلاق ازهم جدا شدیم و حکم طلاق صادر شده
سوالم اینه که الان بعد از دو سال از صدور حکم همسرم میتونه درخواست مهریه کنه و بقولی اونو به اجرا بذاره با توجه به اینکه از من مبلغی بعنوان مهریه برای تامین مسکن گرفته و من پرداخت کردم و رسید گرفتم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اگر مهریه ای هم چنان بر ذمه شما باشد، بله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد مهریه در دادنامه تعیین تکلیف می گردد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هنگام صدور حکم طلاق در رای دادگاه در خصوص همه چیز از جمله مهریه تعیین تکلیف میشود. حال باید رای دادگاه را دید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان طلاق زوجه مهریه را ابراء کرده باشد و یا اینکه مهریه دریافت کرده باشد خیر چنین حقی ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهریه را قبلا بذل و ابرا کرده خیر . در غیر این صورت بله