مشاوره حقوقی رایگان - پول قرضی

سلام من شش ماه پیش ب دوستم 2 میلیون پول دادم یک و نیم از این پول رو دو ماه بعد پرداخت خوب الان 500 تومن مانده میخاستم کمک ام کنید بقیه پول رو پس بگیرم مدرک من هم پول واریزی برای دوستم و پول واریزی اون برای من هست ب علاوه پیام های که ب او دادم الان اون رو میتونم از همراه اول بگیرم میخاستم ببینم شکایت بکنم ب پولم میرسم ممنون.

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید و رسید واریزی را پیوست کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر نتیجه نگرفتید باید دادخواست مطالبه وجه تنظیم‌کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید و به پرینت بانک استناد نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست مطالبه وجه به همراه خسارت تاخیر نادیه به شورا بدهید