مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت را گم کرده ام

سلام من سال 91 یک دستگاه موتور سیکلت خریداری کرده ام ولی سند را به نام نزدم. بعد از یکسال موتور را دزدیدن و بعد از 2سال موتور سیکلت پیدا شد.
به علت پشت گوش انداختن همچنان سند را به نام نزدم تا به امسال حدود 6 سال شده است. حال پیش فروشگاه فروشنده میرم میگه سند دست من نیست صاحب سند را هم میگه نمیشناسم!!!!
حال تکلیف موتور من چیست؟؟ ممنون میشم کمک کنین. سند موتور پیش موتور فروش هست و الکی میگه که دست من نیست.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مالک را می شناسید میتوانید دعوی الزام به انتقال سند طرح کنید