مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم کوچک

سلام ،من اسمم نرگس هست میخاستم بدونم بدون رفتن به دادگاه میشه از طریق ثبت احوال عوض کرد اسم رو ؟
چون اسم مذهبیه ممکنه گیر بدن؟و نیاز ب دادگاه باشه اسم مدنظرم یه اسم بین المللی ک تو اسامی ثبت احوال هست

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
تغییر اسامی مذهبی در ثبت احوال ممکن نیست و باید از طریق دادگاه اقدام کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید از طریق ثبت احوال اقرام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدون رفتن به دادگاه شما فقط بعضی از اسامی را می‌توانید تغییر بدهید اما مطابق اظهارات شما نیازمند دادگاه هستید