مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار رسید دستی امانت بدون دست خط امانت گیرنده

سلام ، شخصی تعدادی سکه ی طلا از پدرم گرفته و بابت این موضوع رسید دستی دریافت کردیم که در داخل رسید قید شده سکه ها بصورت امانت توسط آن شخص دریافت شده، رسید را من که فرزند پدرم محسوب میشوم نوشتم و آن شخص انتهای متن را مضا کرده و اثر انگشت زده و تاریخ همان روز را نیز خود آن شخص در امضا قید نموده است. آن شخص گویا قصد استرداد سکه ها را ندارد، بجز این رسید شاهدی نداریم. آیا این رسید برای پیروزی در طرح دعوی کافیست؟
رسید با دست خط من نوشته شده و فقط آن شخص پای رسید را امضا کرده و انگشت زده و همچنین تاریخ همان روز را کنار امضای خود قید نموده است.

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
بله به استناد همین رسید دادخواست استرداد سکه ها را تقدم دادگاه کنید.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ رسید در صورت داشتن شرایط ماهوی و شکلی می توانید بعنوان دلیل شما در دادگاه مستند قرار بگیرد