مشاوره حقوقی رایگان - حریم جو ی آب که شاه جوی یا که جوی سنتی می‌گویند

سلام ممنون از لطف شما عزیزن وکلا جاده چند باغها از راه است حال یکی از همسایه بمقدار 100 متر راه را میگوید ملاک این راه من هستم وراه بست است بدون هیچ مدرکی خواهش بگو که حریم جوی چقدر است در نقش هوای هم راه است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند
بستگي به سابقه و حق ارتفاق مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای پیگیری کنید.
بستگی به دبی آب آن جوی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایبد تا ‌توسط کارشناس رسمی دادگستری میزان عرض راه و قدمت راه مشخص گردد

و سپس شکوائیه رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا به شورای حل اختلاف یا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید کارشناس بگیرید و موضوع را کارشناسی کنید و سپس با استناد به آن شکواییه تصرف عدوانی و اعاده به وضعیت سابق را مطرح کنید موفق باشید