مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از طریق ارث پدری

سلام
من از همسرم طلاق گرفتم و بابت دریافت مهریه خودم که 777 سکه تمام بهار بوده اقدام کردم و سهم ارث پدری ایشون رو توقیف و به ثبت رسمی در اداره اسناد رسمی شهرستان گنبد رسوندم بعد از چهار سال مادر اون خانواده فوت کرده و خبر دارم خونه در حال فروش هست که مبلغ سهم ارث که بابت مهریه ام هست تا حدود 70 میلیون تومان هست میخوام بدونم میتونن بدون خبر من بفروشن؟ یا من باید اقدامی کنم؟ برم اجرای احکام اون شهر گنبد ؟ یا بازم منتظر بمونم در ضمن من در شهر رشت سکونت دارم سپاس بابت راهنمایی

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر توقیف باشد نمیتوانند بفروشند بهتر است به اجرای احکام اطلاع دهید