مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زن شاغل

زوجه 40 سال درآمد داشتند. زوج با پس اندازهای مشترک معامله زمین و ماشین و ... می‌کردند. زوجه به دلیل صیغه مخفیانه زوج قصد طلاق داره. سهم داشتن زوجه در اموال مورد پذیرش زوج هست، اما در مورد نحوه محاسبه اختلاف دارند، بطور کلی قانونا درصورت درخواست طلاق از طرف زوج امکان درخواست نصف اموال هست،آیا در این مورد استثنا نیست؟درصورت اقدام قانونی امکان محاسبه و گرفتن سهم بدون درخواست طلاق هست.

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام تصنیف دارایی زمانی است که طلاق به درخواست زوج بوده و زوجه هیچ گونه مشکلی نداشته باشد با این عملی که انجام داده و صیغه شده و در واقع مرتکب جرم شده است بحث تصنیف دارایی منتفی است البته اگر صیغه بودنش در دادگاه به اثبات رسیده باشد یا برسد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنصیف برای زمانی است که زوج درخواست طلاق بدهد و بنظر همسرتان با این راهکار موافقت نمی کنند بهتر است با ایشان در این خصوص گفت و گو کنید و بدون مراجعه به دادگاه اقدامات لازم را با مشورت با یک وکیل دادگستری انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است