مشاوره حقوقی رایگان - برای شکایت از طرف

سوال دارم میخام شگایت کنم از یک نفر که ازم سو استفاده کرده نمیخام خانوادم بفهمن خبر نداره چکار کننم که نفهمن ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سامانه ثنا برای خودتان فعال سازی کنید تا ابلاغیه ها به شما پیامک شود و به صورت فیزیکی به آدرس محل سکونت شما ارسال نگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به سن قانونی رسیده اید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
و از هر کسی که می خواهید شکایت کنید که در این صورت تمامی ابلاغیه ها از طریق سامانه ثنا به شما پیامک می شود و شما می توانید از طریق سایت ابلاغیه ها را مشاهده کنید
و خانواده شما متوجه موضوع نمی شوند.