مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک تجاری به واسطه طلب مطالباتم و حق کسب و پیشه

سلام حدود 13 سال است جایی مغازه دارم و قرارداد هر سال تنظیم کرده ام الان بعد از 13 سال موجر میگه تخلیه کن اما من نمیتونم تخلیه کنم چون در حال جمع آوری طلب های ناشی از فروش اجناس به مردم هستم الان تکلیف چیست؟ و حق کسب و پیشه من و طلب هام چی میشه؟ اگر شکایت به تخلیه بکند حکم دادگاه چیست؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام چون قرارداد شما مربوط به قانون موجر و مستاجر سال 1376 مربوط میشود حق کسب و پیشه در آن قانون معنی نداشته و باید مورد اجاره را تخلیه کنی