مشاوره حقوقی رایگان - درج سه خواسته در یک دادخواست

سلام و عرض ادب خدمت شما وکلا
امکان درج سه خواسته راجب یک ملک در یک دادخواست امکانپذیر هست ؟
1خواسته اول الزام خوانده به ایفای تعهد مبنی بر تکمیل ملک مطابق مبایعه نامه
2 خلع ید و قلع و قمع بنای ساخته شده در مشاعات آپارتمان
امکانپذیر هست ؟
ملکی رو خریدم که فروشندگان از 5 ساله نسبت به تکمیل ملک اقدام نکردن و ملک رو تصرف و در قسمت مشاعات قسمت اسانسور
مغازه ای درست کردن البته در پایان کار مغازه ساخته شده وجود نداره
امکان طرح سه خواسته در یک دادخواست امکانپذیر هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام دعوی خلع ید نیاز به سند مالکیت داره اگر سند دارید بله این دو مورد را می تونید با یک دادخواست مطرح کنید