مشاوره حقوقی رایگان - لایحه تامین عدم تامین جانی

سلام من شکایت کیفری مبنی بر سرقت و آتش زدن اموال منقول دیگری و اقدام به قتل و تیر اندازی با اسلحه جنگی (کلت) در تاریخ 1402/02/19 کردم و با ارایه تمام مدارک اعم از دوربین های مدار بسته شخصی و شهری هیچ پیشرفتی در پرونده ام صورت نگرفته و مجرم با خیال راحت و بدونه اینکه مشکلی براش پیش بیاد داره زندگی میکنه و تازه چند وقت با ماشین های مختلف و بدون پلاک میاد و تو خیابونه محله زندگیم دور دور میکنه میخواستم بدونم چطور میتونم لایحه با این موضوع تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
لایحه دقیق تنظیم و برای مرجع قضایی ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود برآن اساس لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،بهتر آن است که با وکیلی صحبت کرده و لایحه تخصصی در این زمینه تهیه و ارایه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان سرقت و تخریب و اتش سوزی عمدی شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنظیم لایحه امری تخصصی است و بهتر است کار را به کاردان آن بسپارید
به یک‌همکار وکیل مراجعه نمایید تا لایحه را به صورت تخصصی برای شما تنظیم کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا از طریق سایت مشاوره بگیرید تا موضوع دقیقربررسی شود