مشاوره حقوقی رایگان - ملک اجاره ای

با عرض سلام و ادب من پارسال ملکم رو به خانم مسنی و پسر مجردش اجاره دادم ولی بعدا به گفته ی همسایه ها فهمیدم که پسر بزرگتر این خانم هم همراه چند نفر دیگه ساکن ملک من شدن که این پسر بزرگتر ملکم رو هم تبدیل به مکان پارتی های قمار میکرده و بخاطر تردد افراد ناشناس و سر و صدای پارتی تا چهار و پنج صبح باعث آزار و اذیت فراوانی برای همسایه ها شده، الان قراداد این خانم تموم شده و با وجود ارسال پیامک از یک ماه و نیم قبلش ولی تا دوازده روز بعد از اتمام مهلت اجاره با بهانه های متعدد پسر بزرگتر حاضر به بلند شدن نبودن و من درخواست دستور تخلیه دادم و همون روز بهشون اطلاع دادم که این درخواست داده شده که یا همکاری کنن و ملک من رو خودشون تخلیه کنن یا پولشون رو بعدا مجبورن از صندوق دولت مطالبه کنن و ایشون هم سریعا گفت تخلیه میکنم و قراره دو روز دیگه برای تحویل ملک پیش املاکی که اونجا اجاره نامه رسمی نوشتیم بریم و الان من بخاطر خلافکار بودن پسر بزرگتر نگرانم به ملک ضرر و زیان زده باشن بخصوص که من قبل از اجاره به این خانم ملک رو نقاشی و تا حدی بازسازی کرده بودم و نمی دونم اگر پسر بزرگتر بخواد با داد و بیداد مانع توافق برای گرفتن وجهی برای خسارت های احتمالی بشه چه کار میتونم بکنم و اگر ملک رو تحویل نگیرم و بخوام از طریق کارشناسی شورای حل اختلاف جلو برم آیا این خانم هم میتونه مدعی بشه که من به عنوان مالک حاضر به تحویل گرفتن ملک نشدم و اونم زیر بار خسارتی که به ازای هر روز تاخیر در تحویل ملک (روزی دویست هزار تومن) در اجاره نامه منظور شده نره؟؟؟ ممنون میشم که راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

خسارت تاخیر در تحویل ملک اجاره ای گرفتن خسارت از مستاجر خسارت ملک اجاره ای تخلیه ملک اجاره ای ملک اجاره ای