مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم جلب یا توقیف اموال

سلام و عرض ادب
مبلغی بابت افت قیمت ماشین باید دریافت میکردم که بعد از دادگاه قرار بر اقساط شده بود که فرد محکوم پرداخت نکرد
حکم را اجرا گذاشتم و دادگاه فرصت ده روزه جهت تسویه حساب به ایشان داد
درصورت عدم پرداخت دوباره باید چه اقدامی انجام بدم؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

اگر مالی شناسایی کردید اعلام کنید.استعلامات از حسابهای بانکی را دادورز انجام می دهند. اگر مالی نداشت جلب بگیرید

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ،استعلام از حساب‌های محکوم علیه برای توقیف و برداشت حساب بگیرید چنانچه موفق نشدید تقاضای صدور برگ جلب بدهید