مشاوره حقوقی رایگان - دیه

من تقریبا چهل روزپیش توشرکت مچ پام دچارحادثه شد تشخیص پزشک اورژانسی که بردن شکستگی بود گچ گرفتن بعدچهل روزگچ پاموبازکردم پام شروع کردبه ورم کردن وکبودشدن که مجدد رفتم پزشک ام ارای نوشتن که مشخص شد رباط مچ پام پاره شده، الان نمیدونم چیکارکنم شکایت کنم؟ واینکه دیه شامل میشه وچقدرهستش؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
اگر شرکت بیمه مسئولیت دارد می توانید در بیمه پرونده تشکیل دهید.
باید گزارش حادثه نیز رد بشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و