مشاوره حقوقی رایگان - عودت دادن سفته قرارداد

بنده با فردي قرارداد مشاركت داشتم. ايشان پس از پايان مشاركت 80 مليون به من سفته داد با شرح حواله كرد بابت سود قرارداد.
در سررسيد پرداخت نشد و چون فاميل بود سفته به او عودت داده شد تا 6 ماه بعد مجددا حساب كتاب كنيم. بعد 6 ماه هم امتناع كرد. بنده بر اساس قرارداد شكايت كردم. در جلسه دادگاه عنوان كردن كه به بنده سفته دادن. بنده هم اعتراف كردم كه سفته داشتم اما به ايشان عودت دادم.
حال دادگاه راي به بيحقي بنده داده با اين استدلال كه شما سفته دريافت كرده و حقي بابت قرارداد نداريد.
حال من چگونه ثابت كنم سفته را عودت دادم.
دادگاه حتي اصل وجه مشاركت را به بنده نداده با اينكه در تصوير سفته رويت فرمودند كه سفته بابت سود مشاركت بوده و نه اصل وجه مشاركت!!!!
البته ايشان اقرار كردند كه پولي به بنده ندادند بابت سفته. اما به دروغ ميگويند سفته نزد بنده است.
راهنمايي كنيد. براي تجديد نظر وقت ندارم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

به احدی از وکلا مراجعه و مشاوره حضوری بگیرید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرشاهد ویامدرکی نداریدتنهاراهی که میماندتقاضای اتیان سوگنداست.موفق باشید