مشاوره حقوقی رایگان - عودت سفته کارمند

باسلام
یکی از همکاران ما قصد مهاجرت دارد (به ادعای خودشان) و برای حسن انجام کار سفته به ما دادند ، طبق پروسه اداری سفته حسن انجام کار سه ماه بعد از قطع همکاری باید به ایشان عودت شود اما ایشان در این زمان در ایران نخواهند بود، ایا میتوانیم سفته ایشان را به یکی از اقوام بستگانشان با معرفی نامه از سمت ایشان تحویل دهیم؟ متن این معرفی نامه چگونه باید باشد؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بادرخواست کتبی واثر انگشت متقاضی و مشخص کردن تحویل گیرنده مشکلی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تنظیم متن از گزینه مربوطه در سایت استفاده نمائید.