مشاوره حقوقی رایگان - سفته

بنده یک فقره سفته داشتم صاحب سفته تماس گرفتن فرمودند یکی رامیفرستم بیادپولت رابده سفته رابده به ایشان و آن شخص تشریف اوردند و برای اینکه مطمئن شوندسفته پیشم گفتن سفته رابیارتاپول راحواله بزنیم سفته رانشان دادم وانهایک حواله پایاپای نشان دادن گفتن پول زده شدبه حسابت سفته رابده گفتم صبرکنیدپول واریزشه به حسابم سفته رابدم گفتن2یا3ساعت طول میکشه واریزبشه سفته رابده میبریم خلاصه به زورسفته راگرفتن بردن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر پول واریز شده که دیگر مشکلی نیست ولی اگر پول واریز نشده قضیه فرق دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول به حساب شما پرداخت نشده می توانید شکایت کنید