مشاوره حقوقی رایگان - وصول پرونده

سلام وقت بخیر
بنده متهم به خیانت در امانت شده ام که در دو مرحله در بررسی دادیاری قرار منع تعقیب برام صادر شد و بعد از اعتراض شاکی نهایتا پرونده به دادگاه ارسال و قرار کارشناس صادر شد. بعد از کارشناسی، نتیجه به دادگاه ارسال شد و دادگاه رای قطعی بر رد اعتراض شاکی صادر کرد.
امروز که سامانه را چک کردم یک ماه بعد از صدور رای دادگاه در روند کار پرونده دادیاری نوشته بود " نامه وارده از طرف 103 کیفری 2 با موضوع وصول پرونده واصل و ثبت گردید"
یعنی پرونده دوباره باز شده؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر پرونده به مرجع اولیه همان دادیاری برگشته است. اگر رای قطعی منع تعقیب صادر شده پرونده مختومه می شود.