مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از طرف موکل

سلام
بنده ملک ورثه ای دارم که متعلق به همسرم بوده که فوت کرده حالا بعد از انحصار وراثت از بچه هایم وکالت فروش گرفتم
با این وکالت فروش می تونم برم از کسی که به ملک من مزاحمت ایجاد کرده و مانع بهره برداری شده شکایت کنم. یا باید وکالت کاری بگیرم؟
یعنی با این وکالت نامه فروش از طرف بچه هام برای محاکم به عنوان اصیل شناخته میشم و دعوای من پذیرفته میشه یا خیر.
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وکالت فروش اصیل محسوب نمی شوید.
اگر خریداری کرده باشید و مبایعه‌نامه داشته باشید می توانید به عنوان مالک شکایت کنید.