مشاوره حقوقی رایگان - دریافت المثنی سند قطعی خودرو و سند برگ کمپانی

سلام بنده چند سال پیش پرایدی خریداری کردم اما بعد از مدتی متوجه شدم که صاحب خودرویی که پلاک بنام اوست می گوید سند خودرو بنام کس دیگه است و سند خودرو مفقود شده و به آن شخص دسترسی ندارد و از کل مدارک ماشین فقط کارت خودرو و نشانی محضرخانه ای که آنجا خودرو را به ثبت رسیده است را در اختیار دارد خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام همون دفترخونه اسناد بايگاني ميشه ميتونيد اخذ كنيد سپس دادخواست به طرفيت تمام ايادي قبل بدهيد و مطالبه سند كنيد