مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلت در خانه

تو پارکینگ اعضا بودن ...بعداً فهمیدم موتور رو بردن ..110صورتجلسه کرد ..آثار مشاهده نشد .سرقت عادی گزارش شد...منم مارک منور برگ سبز و کارت موتور ...حتی پرداخت خلافی رو قایم کردم ...پولی پلاک هست ..چون پلاک قدیمه ب نام خودم نیست مدارک ..ولی قول نامه دارم ..جالب اینکه پرونده از کلانتری برداداگستری ...چند اقدامات لازم رو ب ضابطین ...دستورات لازم داده ....ولی هیچ کاری نکردن ...حتی پرونده ..‌‌به پلیس آگاهی نرفت ..ضابطین .چطور میتونم پیگیر بشم ..دلیل محکم داشته باشم ......

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باید ابتدا بیع واقع شده را اثبات کنید سپس اقدامات بعدی را انجام دهید