مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت سرقتی

سلام تقریبا سال 89 یه موتور داشتم که قبل از سند زدن سرقت شد البته وکالت محضری داد اما به تعویض پلاک و سند زدن نرسید و وکالتش هم حتما باطل شده الان موتور به نام من نیست ولی مدارکش دستمه و پولشو دادم و شرعا و عرفان مال من هست، الان چطور باید پیگیر استعلام کشف بشم چون به نامم نیست و چطور باید به نامم بزنم در حالی که موتور سرقت شده و وجود نداره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه موتور سرقتی است کاری نمیشه کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا بایستی اقدام به اثبات مالکیت از طریق مراجع قضایی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی برای اثبات مالکیت خود نسبت به موتورسیکلت دارید می توانید دادخواست اثبات مالکیت دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید از مالک وکالتنامه بگیرید و پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در مدتی که وکالت داشتی باید اعلام سرقت می کردی حالا هم اعلام کن