مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق بازنشستگی پدر برای پسر

با سلام
پسر بالای چهل سال از کار افتاده کلی است پدر در زمان حیات اقدامی جهت بیمه کردن و ارائه مدارک پزشکی فرزندش نکرده
در حال حاضر بعد از فوت پدر طی مراحل اداری و مراجعه به کمیسیون پزشکی رای صادره مبنی بر کار افتادگی پسر از سن زیر 18 سال و زمان حیات پدرمیباشد
نامبرده شعلی ندارد و بیمه هم نیست و مدارک هم ارائه داده
آیا طبق قانون حقوق پدر برای این پسر برقرار می‌شود؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام اگر کمیسیون پزشکی این رای را صادر کرده‌اند از این بابت مشکلی نیست پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد را به صورتت حضوری از اداره مربوطه پیگیری کنید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام چنانچه امکان اشتعال به کار برای پسر وجود نداشته باشد امکان برقراری حقوق پدر وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مستمری پدر ، باید به فرزند از ‌ کار افتاده پرداخت شود