مشاوره حقوقی رایگان - تعیین امین غایب مفقود الاثر

با سلام
پدر من به دلیل اعتیاد شدید متجاهر بودن رو انتخاب کرده بود و مادر طلاق گرفته وفقط یک خواهر ناتنی که مادرم اون هم طلاق گرفته دارم پدرم. پدربزرگم فوت 6ماهه که فوت کرده و پدرم مفقودالاثر شده و وراث تقسیم ارث رو توافقی انتخاب کردن و قبول نمیکنن من امین ارث پدرم انتخاب بشم و وراث امین انتخاب کردن که هیچ مدرک قانونی بودن تعیین امین نداره. بنده پسر بزرگ فرد مفقوده هستم و25سال سن دارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امین غائب باید توسط دادگاه انتخاب شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد