مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص گرفتن بیمه و حقوق مزایا اداره کاری

سلام خسته نباشید من سال 85 تا سال96 در فرمانداری کار کردم که چند سال با شرکت های خصوصی قرارداد داشتم و بیمه و حقوق مزایا را کامل پرداخت کردند و حدود 7 سال هم خود فرمانداری به صورت روزمزد به من حقوق دستی می دادند البته قراردادی بین من و فرماندار و بخشدار بسته شده که در ماه اینقدر حقوق بگیرم ولی بیمه ذکر نشده قرارداد را خود بخشدار تنظیم میکرد مثل قرارداد اداره کاری نیست ولی ذکر حقوق و ساعت کارکرد نوشته شده موقع واریز حقوق هم دستی بود و مقدار خیلی ناچیز اداره کار شکایت کردم قراردادها را هم ضمیمه کردم ولی نمیدونم چرا رد کردن چیکار کنم حق و حقوقم و بیمه را بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید