مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام متن زیر جواب نهایی پزشک قانونی می باشد لطفا درصد و مبلیغ دیه رو برام مشخص کنید :

ضایعات وارده بهبود یافته اند و میزان دو درصد دیه کامل انسان ارش بابت پیچ خوردگی رباط داخلی زانوی راست و میزان دو درصد دیه کامل انسان ارش بابت پیچ خوردگی تاندون روتاتورکاف و آسیب رباطی مفصل استرنوکلاویکولار شانه چپ تعیین میگردد و سایر ضایعات وارده شامل ( شکستگی استخوان بینی _ کبودی در روی بینی _ خراشیدگی حارصه در روی بند اول انگشتان دوم و چهارم دست چپ _ کبودی در قسمت قدامی زانوی پای راست ) نیز دارای دیه مقدر می باشند و نیاز به معاینه مجدد بعدی ندارد .

پاسخ ها :

یک وکیل

اجرای احکام