مشاوره حقوقی رایگان - عفو

سلام. میخواستم ببینم آیا صادر کننده حکم یعنی قاضی که رای بدوی را داده آیا میتواند عفو هم کند؟ یعنی اختیار کامل در دست قاضی هست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" خیر . قاضی رسیدگی کننده به پرونده ، فراتر از مقررات قانون اختیاری ندارد .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ؛ نهایتاً اگر متهم از خود حق تجدیدنظر خواهی را اسقاط کند و یا درخواست تجدیدنظر خود را پس بگیرد ، و تقاضای تخفیف مجازات کند، دادگاه تشکیل جلسه می دهد و قاضی می تواند تا یک چهارم مجازات مندرج در حکم به وی تخفیف بدهد.