مشاوره حقوقی رایگان - سند سیمکارت

با سلام
حدود دو سال پیش یک سیمکارت همراه اول رند ، به صورت اینترنتی خریداری نمودم و پس از واریز وجه یک میلیون و هفتصد به شماره کارت فروشنده ، روز بعد سیمکارت به طور پستی به دستم رسید و قرار شد تنظیم سند توسط فروشنده انجام شود و بنام بنده بخورد.
پس از تحویل سیمکارت هنگامی که جهت تعویض آن به یوسیم ، به دفاتر همراه اول مراجعه کردم متوجه شدم بنام بنده نخورده ، و سیمکارت توقیف بازداشت است.
با فروشنده تماس گرفتم و گفت به دلیل مشکل مالیاتی که داشتند این اتفاق برایشان افتاده و طی چند روز آینده حل میشود، الان دو سال است که هنوز حل نشده و به نام نمیزند ، و هربار با پاسخ تلفنهای بنده را نمیدهد یا وعده چند روز بعد را میدهد ولی باز بنام نمیخورد.
در این مدت سیمکارتی که پیش من است سوزانده نشده و فعال است اما به دلیل اینکه بنام خودم نبود از آن استفاده فعال نکرده ام و گاهی برای راکد نبودن ، با ان پیامک داده ام و یک نوبت قبضش را پرداخته ام.
با توجه به اینکه آدرس ایشان را نداشتم و فقط نام و فیش واریز مبلغ را داشتم ، دادخواستی مبنی بر الزام به تنظیم سند سیمکارت فروخته شده را نوشتم ولی پس از به جریان افتادن شکایت و استعلام مالکیت سیمکارت ، مشخص شد سیمکارت از اول بنام فردی که بمن فروخته نبوده و به نام یک خانم بوده که به حالت توقیف در امده و هنوز لغو توقیف نشده و لذا گفتند که این شکایت من از این اقای فروشنده، چون برای انتقال دادن سند سیمکارتی است که اصلا بنام ایشان نیست ، پس راه به جایی نمیبرد.

حال میخواستم ببینم بنده چکار باید بکنم؟
ایا با توجه به اینکه سیمکارت دو سال است پیش من است ، ( البته بجز چندی مورد، فعالیت و تماسی با آن برقرار نکرده ام ) میتوانم از طریق مخابرات بدون نیاز ب حضور مالک و لغو حالت توقیف ، بنام خودم انتقال دهم؟!
و ایا میشود با پرداخت جریمه ای ، خودم سیمکارت را از حالت توقیف خارج کنم؟
لطفا راهنمایی کنین برای اینکه قانونا سند بنام بنده بخورد آیا راهی دارم؟!

پاسخ ها :

تکتم نشاط افشاری

تکتم نشاط افشاری :

استان :

باسلام .ابتدا باید ببینید در چه مرجعی سیم کارت توقیف هست .مثلا اگر در اجرای احکام دادگستری توقیف شده باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح شود. وحتی میتونید از آقایی که سیم کارت رو به شما انتقال داده شکایت انتقال مال غیر کنید.موفق باشید

بهمن مقیمی ورزنی

جناب آقای بهمن مقیمی ورزنی :

سلام به دلیل عدم رابطه حقوقی با مالک امکان انتقال سیم کارت وجود ندارد باید از فروشنده اگر قراردادی داره شکایت فروش مال غیر کنید واگر نه صرفا مطالبه وجه واریز از فروشنده را مطرح نمایید.