مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت محکوم به

باسلام و ادب
برای صورت برداری از اموال چه چیزهایی را باید بنویسیم منظورم اینه که فرش و لوازم منزل را هم باید داخل لیست بیاریم یا لازم نیست.
بعد برای شهود چند نفر باید باشند بعد همه باید در دادگاه حضور پیدا کنند چون دادگاه بنده شهرستان هست به این خاطر سئوال میکنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در این خصوص باید فهرست اموالتان و همچنین شهادت نامه شهود را ضمیمه کنید، در خصوص این که شهود شما در شهر دیگری هستند چون اعسار از پرداخت محکوم به هست می توانید از دادگاه شهرستان تقاضای صدور قرار نیابت قضایی جهت استماع شهادت شهود در شهری که شهود حضور دارند بنمایید.