مشاوره حقوقی رایگان - برگشت مال

من تمام دارائیم رو بنام زنم کردم بصورت سند. وکالتی. و قسمتی از سهام شرکتم. و همگی بصورت رایگان و براساس اعتماد. حالا که باهم اختلاف پیدا کردیم حاضر نیست اونارو به من برگردونه. ضمن اینکه منو از خونه بیرون کرده ولی الان دوساله که مخارج هم میدم. خواستم ببینم چطور میتونم مالمو برگردونم. متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرنده را از قفس پر داده اید و رها کرده اید ، حالا می خواهید به سوی شما بازگردد ؟!!!

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

سلام.وکالت عادی یا بلاعزله؟صرف وکالت دلیل انتقال مال نیست و موکل خودش میتونه موردو انتقال بده بغیر و وکالت رو کان لم یکن کنه