مشاوره حقوقی رایگان - نحوه قسطی کردن دیه بینی

باسلام وعرض ادب .بنده دیه بینی مبلغ 90 میلیون باید پرداخت کنم وندارم که پرداخت کنم نه خونه دارم نه ماشین هیچی به نامم نیست وکارگرم وکلی هم قسط ووام دارم .میخواستم بدونم اگر تقاضای اعسار کنم چه جوری باید پرداخت کنم اولش پیش قسط میخواد یا اگر دادگاه قبول کنه از دم قسط می شود واگر قسطی شود ماهی چقدر باید پرداخت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً 20 میلیون تا 30 میلیون تومان را می بایست ابتدا بپردازید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی به عوامل زیادی از جمله رای دادگاه دارد ولی ما در رویه قضایی چیزی تحت عنوان دم قسط نداریم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت باید مقداری ازان را بصورت پیش قسط پرداخت کنید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بستگی به ماهیت پرونده شما دارد
و طبق مدارکی که برای اثبات اعسار خود ارائه می دهید تصمیم گیری می شود و پیش قسط حتما لحاظ خواهد شد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. وضعیت خود را به قاضی محترم شرح دهید و مدارک وام و .. همراه داشته باشید پس از بررسی میزان اقساط را تعیین می کنند .اصولا پیش قسط مطابق مبلغ دیه تعیین می نمایند و میزان اقساط با نظر قاضی تعیین می گردد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا مبلغی را بعنوان پیش قسط تعیین خواهند نمود اما میزان آن بستگی به نظر قاضی دارد میتوانید مدارک مربوط به اقساط را برای ایشان ارائه نموده و دو نفر هم شاهد با خودتان ببرید