مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که به خاطر گناه نکرده آبرومو تو اینستا برده.

سلام وقتتون بخیر. یه نفر داخل اینستا به من پیام دادن که مادرم با همسرشون رابطه داشتن و همینطور هم بوده. بعد تو دایرکتم فحاشی کردن. با توجه به اینکه پیجم در دسترسم نبوده من متوجه پیامها نشدم.بعد زیر پست هام کامنت های خیلی زشتی گذاشتن و رفتن به تک تک فالورهام پیام دادن اینا خرابن مادرشون فلانه و این حرفا و ابروی منو پیش همه بردن دوروزه فقط دارم جواب دوستو فامیلو میدمکه اینا کین چرا این حرفارو میزنن.الان منه بی خبر از همه جا به خاطر گناه بقیه ابروم پیش همه رفته،با توجه به اینکه گفتم شکایت میکنم هنوز کارشون ادامه داره. من باید چه کار کنم؟ کجا باید شکایت کنم؟برای ابروی رفتم
شکایتم به نتیجه میرسه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست سریع وکیل بگیرید با وکیل مشورت نمایید و به صورت دقیق میشه شکایت کیفری مصرف کنید این اقدام جرم و مجازات دارد که همچین کاری نداشته است

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

باید یا خودتان یا وکیلتان طرح دعوی کیفری نماید.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

از طریق دفتنر خدمات قضایی شکواییه ای به دادسرا تقدیم کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید شکوائیه ای تحت عناوین افترا ، قذف و هتک حیثیت و توهین از ایشان شکایت کنید و سریعا موضوع را از طریق پلیس فتا نیز پیگیری کنید
اسکرین شات تمامی کامنت ها و پیام ها را نگهداری کرده و پرینت بگیرید چرا که سرور اینستاگرام خارجی است معمولا در اخذ پرینت همکاری نمی دهند
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید تا موارد لازم به شما اعلام گردد