مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام 2 روز پیش خواهرم رو شوهرش به بدترین شکل ممکن کتک زده به دلیل شکاک بودنش ما هم نمیتونیم بریم چون در خانه زندانیه یعنی قفل کرده گوشی رو ازش گرفته بهش دسترسی نداریم لطفاً راهنمایی کنید چطور میشه شکایت بکنه ازش

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پلیس مراجعه نمایید و با پلیس به درب منزل مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما نمی‌تونید شکایت کنید اگر موضوع خیلی جدی است و می‌ترسید قتل یا ضرب و جرح شدیدی صورت گیرد به کلانتری گزارش دهید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. باید به پزشکی قانونی مراجعه شود که میزان جراحات وارده را بررسی و تعیین نمایند. بنابراین خودشان باید به پزشکی قانونی مراجعه داشته باشند.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

از طریق 110 اقدام کنید بعد شکایتی به دادسرا تقدیم کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نمیتوانید شکایت کنید چون قانونا متاسفانه ذی نفع نیستید اما در صورت خوف خطر میتوانید موضوع را به کلانتری گزارش دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با 110 تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه کنید و با مراجعه پلیس خواهرتان می تواند از منزل خارج شود و سپس می تواند شکایت خود را پیگیری کند.