مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه در مورد پارکینگ

منزل ما دو پارکینگ دارد و پارکینگ از نوع مزاحم است همسایه ط 3 که مستاجر است و حق پارکینگ ندارد مزاحمت دارد 1بار شکایت کردیم و در کلانتری تعهد دادند که استفاده ای از پارکینگ نکنند اما در حال حاضر همچنان مزاحمت دارند .. برای برد مرکزی هم محفظه گذاشتیم که از دیوار محفظه را جدا می کنند و..... سوال بنده این است که چطور باید دوباره شکایت کنیم بابت استفاده مجدد و کندن محفظه و اینک مراحل چقدر طول می کشد ... صاحبخانه هم همکاری نمی کند و میگوید شکایت کنید از همسایه هم می تونیم شکایت کنیم یا نه؟ هیچ اطلاعاتی از صاحبخانه نداریم بجز فامیلی همسر و شماره تلفن خانه ..... در مورخ 01/7/98 هم صورتجلسه گرفتیم اما به دلایلی نشد شکایت کنیم از اون صورتجلسه هم میشه استفاده کرد یا خیر ؟؟؟
معذرت می خوام بابت توضیحات زیاد و پراکنده

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شكايت كيفري مجدد مبني بر مزاحمت و ممانعت از حق و تخريب كنيد و به لحاظ تعهد قبلي اشد مجازات وا بخواهيد