مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند و اموالی که بنامش بوده

همسر من وقتی پسرم تولد دو‌ سالگیش بود سند خونه ای که در آن‌ زندگی میکردیم را بنامش سند زد و کادو داد وقتی پسرم 5 سالش بود ما از هم جدا شدیم و شوهرم با‌ توافقش حضانت پسرم را برای همیشه به من دادن وقتی جدا شدیم اول قرار بود ما در همان خانه بمانیم اما دو ماه نشده بود به من گفتن خونه رو خالی و تحویلش بدهم ایشان خونه رو فروختن آیا من میتوانم با توجه به داشتن حضانت فرزندم الان بعد از 16 سال تقاضا گرفتن خونه رو بکنم ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

چون ولی فرزندتان بوده و فروخته کاری نمیتوانید بکنید. البته اخلاقا اگر پدر واقعی باشد باید صلاح فرزند خودش را در حفظ خانه رعایت میکرد نه در فروش آن