مشاوره حقوقی رایگان - مشورت

سلام. من مهریمو گذاشتم اجرا. برای اعسار یک بار رفتم دادگاه که گفتن اعسارم پذیرفته شد. بعد هفته برام 3تا دادنامه آمده که در یکیش نوشته شده اعسارم پذیرفته شده و در دیگری نوشته که قرار تامین خواسته معادل تعداد سکه از اموال خوانده متضامنا تا پایان رسیدگی صادر اعلام میدارد. هزینه اجرا به عهده خواهان است. قرار پس از ابلاغ قابل اجرا و طی ده روز قابل اعتراض است. الان من باید چی کار کنم؟ اصلا نگفته که کی برم دادگاه

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام باید به اجرای احکام دادگاه مراجعه کنید و از واحد اجرای احکام برای توقیف اموال همسرتان نامه های مرتبط به بانک ها ، پلیس راهور و اداره ثبت را مطالبه کنید و همچنین اگر ایشان کارمند دولت هستند برای توقیف حقوق نامه بگیرید؛ مهلت ده روزه اعتراض برای اعتراض شوهر شما هست.

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .اگر اعسار شما درمورد هزینه دعوی مطالبه مهریه بوده است که بعد از قطعیت رای اعسار اخطار وقت رسیدگی می اید . د رمورد تامین خواسته هم به اجرای احکام مراجعه و اموال همسرتان را جهت توقیف معرقی کنید.